Dat Wat Blijft

13 februari 2019

OPROEP!!
Woont en/of werkt u aan de Zuid-Willemsvaart in ‘s-Hertogenbosch, of heeft u er gewoont of gewerkt?
Doet u dan mee met DAT WAT BLIJFT!
Een bijzonder cultuurhistorisch kunstproject en tentoonstelling op het 100 jaar oude schip De Vertrouwen op de Zuid-Willemsvaart in het centrum van
‘s-Hertogenbosch

Heeft u een voorwerp, recept, document, lied, (verzonnen) verhaal, foto (bijvoorbeeld van uw uitzicht) van uw huis of bedrijf in relatie tot de Zuid-Willemsvaart?
Alle inzendingen worden verzameld, én geëxposeerd in een tentoonstelling in schip De vertrouwen de eerste week van juni in de Zuid-Willemsvaart centrum ‘s-Hertogenbosch.
Mail uw inzending uiterlijk 30 maart via info@puckworks.nl, dan maakt u kans één van de vijf inzenders te zijn waarvan het verhaal verfilmd wordt én waarbij een persoonlijk kunstwerk wordt achtergelaten.

Op 10 MAART is er een (gratis) INSPIRATIEBIJEENKOMST
in mijn atelier bij Nova Zembla in de Sint-Josephstraat 20 in ’s-Hertogenbosch.
Soep, koffie, thee en lekkers is aanwezig!

Schuif aan tafel en laat u inspireren door:
co-curator Alexandra van Dongen (curator/werkzaam bij museum Boijmans Van Beuningen), Henk Henkes (gids kring Vrienden ‘s Hertogenbosch), Monique Broekman (beeldend kunstenaar), drs. Akke de Vries-Oosterveen (erfgoeddeskundige)en zangeres Theodora van den Wildenberg.

Aanvang eerste sessie 12 uur en tweede om 15 uur
Neemt u een voorwerp, foto, of verhaal mee?
Meldt u zich aan voor 5 maart bij info@puckworks.nl vermeldt hierbij hoe laat u aanwezig zult zijn.
Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Wees er snel bij.

DAT WAT BLIJFT is een project van Stichting Puckworks en wordt uitgevoerd door Monique Broekman (beeldend kunstenaar), Alexandra van Dongen (curator/werkzaam bij museum Boijmans Van Beuningen), en Esgo Klein (filmer)
 


Logo door Nicole Smans!!
Logo door Nicole Smans!!