In dialoog

is de titel van een overzicht van mijn schilderijen en projecten vanaf 2000 t/m heden in museum Slager in Den Bosch. Een portrettengalerij met vier projecten waar websites met animatie, tekst, geluid, foto's en filmpjes aan gekoppeld zijn, waren te zien op laptops in een woonkamer-achtige setting in de tentoonstellingsruimte.
In de tweede tentoonstellingeruimte vond op 23 februari een besloten diner plaats voor genodigden vanuit verschillende disciplines. Dit in het kader van project Het Museum van de Onschuld dat ik in 2016 met kunstenaar Ies Schute ben gestart. We nodigen gasten uit tijdens een diner te vertellen over hun drijfveren aan de hand van een meegebracht object. Het geheel is gefilmd en opgeknipt in korte films en in etappes toegevoegd aan de tentoonstelling. De objecten werden tentoongesteld in de ruimte waar gegeten was.
Klik hier om de films en foto's in het kader van project Het Museum van de Onschuld-5 te zien.


In dialoog komt mede tot stand door financiële ondersteuning van Hermes en het Prins Bernhard cultuurfonds


 

Hieronder een rondleiding door de eerste zaal:

Hieronder een rondleiding door de tweede zaal:

Excursies
In het kader van mijn tentoonstelling IN DIALOOG in Museum Slager in Den Bosch organiseerde ik 'excursies’ van Museum Slager naar de Oranjegalerij in het Stadhuis eindigend in de Willemtwee fabriek.

In museum Slager vertelde ik over mijn tentoonstelling In Dialoog, in het stadhuis wachtte Henk Henkes van de Kring Vrienden ons op om o.a. de achtergronden van de Oranjegalerij te vertellen waar mijn koningsportret hangt dat ik in opdracht van de gemeente heb gemaakt en in de Willemtweefabriek liet ik de muurschilderingen zien die ik in 2016 daar heb gemaakt, en waar ook de muurschilderingen van Jan de Bie en Dennis Admandjais te zien zijn.
 

Artikelen in Palet (door Anke Roder),
Brabants Dagblad (Gerrit van den Hoven), en Bossche Omroep (Astrid Berkhout)