TUSSENPOOS

Door: Jan van Hees en Monique Broekman

Mixed-media, underlayment, olieverfschilderijen, meubels, film, performances

Van 27 tm 30 december 2017 vond This Art Fair plaats in de Beurs van Berlage in A'dam waar ik i.s.m. Jan van Hees (meubelvormgever/maker) TUSSENPOOS liet zien; een ruimte waarin onze disciplines samen komen en waarin muzikale performances plaats vonden.
Wij hebben hiervoor de LAM (Lisse Art Museum) publieksprijs gewonnen omdat we artistieke kwaliteit en ondernemerschap hebben weten te combineren in onze presentatie.

Citaat LAM (Lisser Art Museum):"Maar met een overweldigend aantal stemmen heeft het publiek Monique Broekman en Jan van Hees verkozen als het meest onderscheidend. Zij hebben artistieke kwaliteit en ondernemerschap weten te combineren in hun presentatie TUSSENPOOS.

Een stand ontworpen als een (tussen)ruimte waarin illusie en werkelijkheid door elkaar heen lopen en kunst en vormgeving een relatie met elkaar aan gaan.

Niet alleen een zeer professionele presentatie tijdens de beurs. Ook toonden Monique en Jan hun ondernemerschap in de aanloop van de beurs. In communicatie, organisatie en sponsorwerving en het werven van bezoekers. Tijdens de beurs organiseerde Monique en Jan dagelijks exclusief te bezoeken TUSSENPOOS concerten in hun stand. Van singer songwriters tot klassieke muziek."


**Je kon als sponsor participeren in TUSSENPOOS door een entreekaart te kopen én een TUSSENPOOS t-shirt of tas, ansichtkaarten, of een optreden bij te wonen in de installatie van een singer songwriter en een klassiek kamermuziek ensemble.

De muzikale performances zijn voorbij, maar je kunt nog steeds een TUSSENPOOS t-shirt (25 euro), tas (15 euro) of ansichtkaartenset (7,50 euro) bestellen!
Mail info@moniquebroekman.nl en geef aan wat je wilt hebben.