LAM PRIJS en een mooie muziekblog

13 januari 2018

Van 27 tm 30 december 2017 vond This Art Fair plaats in de Beurs van Berlage in A'dam waar Jan van Hees en ik onze installatie TUSSENPOOS hebben laten zien. Het ruimtelijke werk waarin onze disciplines samen komen en waarin we iedere dag een muzikale performance lieten plaats vinden, voegde zich geweldig met de prachtige ruimte van de Beurs.
Ons harde werken heeft zich geloond met de eerste LAM publieksprijs waar we heel blij mee zijn.
We willen onze (mobiele) installatie laten reizen. Laat het me weten als je geïnteresseerd bent om TUSSENPOOS bij jou(w bedrijf) te laten logeren. In samenspraak kunnen we een op maat gemaakt programma samenstellen van wat zich af kan spelen in TUSSENPOOS. (performances, workshops, gesprekken)

Ik citeer het LAM (Lisser Art Museum):
"Maar met een overweldigend aantal stemmen heeft het publiek Monique Broekman en Jan van Hees verkozen als het meest onderscheidend. Zij hebben artistieke kwaliteit en ondernemerschap weten te combineren in hun presentatie TUSSENPOOS.

Een stand ontworpen als een (tussen)ruimte waarin illusie en werkelijkheid door elkaar heen lopen en kunst en vormgeving een relatie met elkaar aan gaan.

Niet alleen een zeer professionele presentatie tijdens de beurs. Ook toonden Monique en Jan hun ondernemerschap in de aanloop van de beurs. In communicatie, organisatie en sponsorwerving en het werven van bezoekers. Tijdens de beurs organiseerde Monique en Jan dagelijks exclusief te bezoeken TUSSENPOOS concerten in hun stand. Van singer songwriters tot klassieke muziek."

Hieronder een impressie:
Onze dochter Puck heeft een prachtig miniconcert gegeven in onze installatie Tussenpoos met ook eigen nummers. Op het blog www.ondergewaardeerdeliedjes.nl is een prachtige tekst geschreven over haar eigen geschreven nummer 'Little lies'. Kijk en luister maar eens naar haar in onderstaand filmpje en misschien wil je haar wel volgen op haar verse youtubekanaal.